OM OSS

[Paradis, park eller trädgård, härstammar från det persiska ordet pairidaeza som betyder en positiv, harmonisk, tidlös och idealiserad plats med fred, välstånd och lycka. Paradiset är en plats för tillfredsställelse, men inte nödvändigtvis ett land av lyx och sysslolöshet.

MARIA FORSSELL

PARADIS trädgårdsdesign ägs och drivs av Maria Forssell, civilekonom med bakgrund inom marknadsundersökningar och konsumentbeteende från flera olika branscher.

Maria Forssell är också trädgårdsarkitekt med praktisk erfarenhet inom det gröna från bland annat Sofiero slottsträdgård och rosbutiken Flora Linnéa (floralinnea.com) vid Fredriksdal museer och trädgårdar i Helsingborg. 


KVALITET OCH PERSONLIGHET

PARADIS trädgårdsdesign formger trädgårdar och grönområden. Företaget är baserat i Helsingborg och verksamt framför allt i Skåne och Halland – eller längre bort om du så önskar.

Designarbetet börjar med att vi tillsammans gör en plan där vi utgår från platsens fysiska förutsättningar, estetik, funktion, kostnader och skötselnivå. Allt för att hitta den optimala balansen mellan din egen arbetsinsats och det gröna rum som är bäst för dig.

Kvalitet och personlighet är våra ledord. Vi vet att ett paradis skapar man för att trivas i, länge!

 
SAMARBETSPARTNERS

PARADIS trädgårdsdesign samarbetar med en rad olika partner. Alla med gedigen och unik erfarenhet från respektive område så att du har tillgång till bred och tillförlitlig kompetens när du ska bygga din gröna oas. 

I senaste numret av Valvets tidning Veranda kan du t.ex. läsa om samarbetet mellan PARADIS trädgårdsdesign och Wenner Arkitekter.
- Artikel i Valvets Veranda.

© Copyright PARADIS TRÄDGÅRDSDESIGN